Despre noi

Cu siguranță, această locație este unică și atrăgătoare pentru orice eveniment special.

Bine ați venit la Restaurantul Cupola din Paulești, unde fiecare eveniment devine o poveste de neuitat! Cu cele trei săli impresionante, unice în design și ambianță, suntem alegerea perfectă pentru a transforma visurile dvs. în realitate.

 

Sala mică, cu intrarea sa spectaculoasă, vă așteaptă să vă bucurați de evenimente intime și elegante. Barul nostru bine echipat vă răsfață cu cele mai fine băuturi, iar decorul de vis și aranjamentele rafinate creează o atmosferă fermecătoare.

 
Sala Mare de la Cupola Paulești este o locație impresionantă pentru evenimente, potrivită pentru nunti, petreceri corporate și conferințe. Această sală spațioasă se remarcă prin designul său elegant, care include un perete de apă curgătoare ce adaugă un element natural și relaxant în ambientul interior. Decoratiunile sofisticate, barul bine echipat și candelabrele spectaculoase completează atmosfera luxoasă a acestui loc, oferind o experiență memorabilă pentru orice tip de eveniment.
 

 

Sala cu acoperiș tip pergolă și piscină centrală, este un paradis de rafinament și natură. Cu acoperișul retractabil, vă puteți bucura de lumina soarelui sau de un cer stelat, în funcție de preferințele dvs. Peretele viu plin de verdețuri adaugă prospătura naturii, iar candelabrele spectaculoase oferă o notă de glamour.

 

Dar aici, surprizele nu se opresc! La etaj, vă așteaptă o cafenea cu un decor magic, un loc perfect pentru sesiuni foto inedite. Acest spațiu special vă permite să capturați amintiri frumoase și să creați imagini de vis pentru evenimentul dvs.

 

La Restaurantul Cupola, punem accentul pe nevoile dvs. și facem tot posibilul pentru ca evenimentul dvs. să fie excelent. Cu un personal dedicat și o bucătărie excepțională care servește preparate delicioase, suntem gata să vă facem să vă simțiți speciali în fiecare detaliu.

Indiferent dacă planificați o nuntă romantică, un botez plin de bucurie, o conferință de succes sau orice alt eveniment special, suntem aici pentru a face ca visele dvs. să devină realitate. Contactați-ne astăzi și lăsați-ne să creăm împreună o poveste magică la Restaurantul Cupola din Paulești!

Go to top